1Productes trobats
Veure
Filter
 • Menú de paella acabat de fer a la vostra finca

  Puntuat amb 0 de 5
  00
  Private Chef: Paellaman Mallorca

  Gaudeix de l’autèntica cuina espanyola i passa una vetllada única a la teva finca, esdeveniment o dinar de negocis.
  Amb la Paella -Man us submergiu en la cultura dels habitants perquè us portem la cuina espanyola autèntica!

  Tens una finca i vols una paella saborosa i acabada de preparar segons una recepta tradicional? T’enviarem el nostre paeller amb experiència per cuinar personalment per a tu in situ.

  Els ingredients frescos (productes regionals de qualitat ecològica) i la cuina mediterrània evoquen una delícia culinària inoblidable. Sigui tradicional, amb marisc i carn a l’estil valencià només amb carn, o vegetarià només tu decideixes.

  Mentre us preparem la paella, gaudireu de tapes típiques espanyoles en una variació d’entrada amb Albodingas, Piementos del Padrón, Tortillia i Pan Aioli. De postres, el vostre paeller us ha preparat unes postres típiques, que tanca l’exitosa vetllada de paelles.

  El nostre xef porta tot el material i ingredients necessaris per a la preparació. No cal dir que la compra és fresca del mercat i la carn és de qualitat ecològica.

  El paeller va acompanyat d’un cambrer que us pararà la taula i us cuidarà durant tota la vetllada.

  Tapa: un vi mallorquí deliciós o una sangria acompanya perfectament. Ens complau portar-ho amb nosaltres a petició i facturar-lo per separat segons el consum.

Menú principal